LED TV produkcija

LED TV produkcija

2013. M SAN Grupa d.o.o. počela je sa proizvodnjom LED TV uređaja. Proizvodni pogon se nalazi u logističkom centru Rugvica.

LED TV produkcija

Proizvodni kapacitet originalne proizvodnje bio je 85.000 uređaja godišnje, dijagonale 22′-55′. 2015. sa ciljem povećanja proizvodnih kapaciteta, te povećanja konkurentnosti M SAN je uložio u novu proizvodnu liniju.

Nova proizvodna linija uključuje Clean sobu u kojoj se proizvode moduli VIVAX TV uređaja. Specijalni robot se koristi za proizvodnju modula velikih dijagonala. Godišnji kapacitet nove proizvodne linije je 180.000 uređaja, dijagonale 22-65”. Vivax tim ima apsolutnu kontrolu nad svakom komponentom. Svaki TV uređaj podleže višestrukoj 100% kontroli kvaliteta, pri čemu se testiraju sve funkcionalnosti uređaja. Vivax strategija se zasniva na dokazanim i poznatim tehnologijama.

U proizvodnom odeljenju ovu kontrolu kvaliteta vrše domaći stručnjaci koji imaju visok stepen tehničkog znanja.

Svaki uređaj je opremljen potrebnim sertifikatima i proizveden u skladu sa standardima Evropske unije. Predlozi za tehnička rešenja i prilagođavanje specifikacija uređaja lokalnim zahtevima zemalja Evropske unije i šire rezultat su brzog i inovativnog rada naših stručnjaka. Cilj VIVAX-a je stvaranje proizvoda koji su pouzdani, dostupni, atraktivni, sa pristupačnošću svakom korisniku.

  • Hrvatski proizvod
  • Proizvodi opremljeni sertifikatima u skladu sa standardima EU
  • 100% kontrola kvaliteta
  • Pouzdan, pristupačan, atraktivan dizajn

LED TV produkcija