VIVAX klima uređaji najbolji u kvaliteti

VIVAX klima uređaji

VIVAX klima uređaji su svoj put na hrvatskom tržištu započeli prije 15 godina. Uspeh se zasniva na pametnoj razvojnoj politici, vrhunskom kvalitetu klima uređaja i savršenom dizajnu, čiju vrednost potvrđuju razne nagrade i priznanja. Nakon nagrade Best Buy za 2016/2017. godinu, VIVAX klima uređaji su ponosni nosioci nagrade QUDAL – QUALITY MEDAL za 2017/2018. godinu. To znači da svojim korisnicima nude najviši nivo kvaliteta.

Nagrada je utoliko vrednija jer su je dodelili građevinski profesionalci (investitori, arhitekte, građevinski inženjeri, građevinski tehničari i vlasnici građevinskih kompanija) i majstori “uradi sam.” VIVAX klima uređaji su prilagođeni svakoj ciljnoj grupi. Razlikuju se od vrhunskih dizajna za najmodernije prostore do klasičnih modela za one koji su skloniji tradicionalnoj dekoraciji. Poseban akcenat je stavljen na energetsku efikasnost, a time i na visoke standarde u brizi o zaštiti životne sredine.

Grupa profesionalaca koji su izabrali VIVAX u kategoriji klima uređaja, u svom radu visoko ceni pouzdanost i visokotehnološku komponentu proizvoda, dokazanu kroz dugogodišnje prisustvo na tržištu. Konstantno praćenje i implementacija visoke tehnologije najbolje se može prikazati putem VIVAX “pametnih” klima uređaja. Putem Wi-Fi modula, klima se može kontrolisati pomoću pametnih telefona. Klima uređajima se može upravljati čak i kada korisnik nije u blizini samog uređaja. Dugogodišnji trud i ulaganje u VIVAX klima uređaje svake godine prepoznaje sve zadovoljnije, kako profesionalne tako i privatne korisnike. QUDAL – MEDALJA KVALITETA može imati samo jedan brend u kategoriji, a ove godine ponosni nosilac tog znaka su VIVAX klima uređaji. Da bi VIVAX dobio ovako prestižnu nagradu, jednaka pažnja se posvećuje svim segmentima razvoja proizvoda. Pored kvaliteta, koji se ogleda u trogodišnjoj garanciji i obezbeđenoj servisnoj podršci, VIVAX donosi i druge karakteristike kao što su tihi rad prilikom hlađenja i grejanja prostora, a čist vazduh, o kojem brinu brojni filteri, spada među najvažnije uslove za udoban boravak u prostoru.